Missieverklaring

Bij Van Vliet Logistics B.V. zijn we toegewijd aan het creëren van waarde voor al onze klanten door middel van hoogwaardige logistieke oplossingen, met een focus op stukgoedvervoer over de weg. Onze missie is om een betrouwbare partner te zijn in het voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten, met een onwankelbare inzet voor excellentie, efficiëntie en innovatie.

Wij streven ernaar de normen van de logistieke sector te verhogen door continue verbetering en het leveren van service van topkwaliteit. Onze klanten kunnen vertrouwen op onze expertise en toewijding om hun lading veilig, tijdig en kosteneffectief te vervoeren.

Bij Van Vliet Logistics B.V. geloven we sterk in het cultiveren van een interne cultuur waarin plezier en veiligheid centraal staan. We erkennen de onschatbare rol van onze medewerkers en streven ernaar een werkomgeving te creëren die niet alleen professionele groei bevordert, maar ook persoonlijk welzijn ondersteunt. We zijn van mening dat tevreden, gemotiveerde medewerkers de sleutel zijn tot het leveren van uitmuntende service aan onze klanten.

Onze toewijding aan klanttevredenheid, innovatie, veiligheid en het welzijn van onze medewerkers vormen de kern van onze missie. Bij Van Vliet Logistics B.V. gaan we verder dan simpelweg het arrangeren van transport – we streven ernaar om de logistieke partner van keuze te zijn, waar waardecreatie en samenwerking de basis vormen van ons dagelijks werk.

DATA COLLECTION NEW CUSTOMER

GENERAL INFO

CONTACTS

ADMINISTRATION

OPERATIONAL

E-mailadres(sen) statusupdate

On the days when your transport(s) are loaded and/or unloaded, you can automatically receive a status update by email during the morning from us. If you are interested in this, you can enter one or more email addresses here.

VAT on invoice (default)

Here you can indicate which VAT percentage will probably APPLY IN MOST CASES.


Way of billing

By default we send our invoice as soon as we have received the CMR. After which we'll send the CMR attached to our invoice.

But more and more often we are requested not to send the CMR anymore, however to keep it in such a way that they can request it afterwards if needed.

 


Date / approval


Van Vliet Logistics BV uses a payment term of 30 days after the invoice date