Familiehuis – Daniel den Hoed heeft hulp nodig. Helpt u mee?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Al vanaf 22 mei 2018 worden alle oncologiepatienten centraal behandeld in het nieuwe Erasmus MC Kanker Instituut.

 

Het Familiehuis Daniel den Hoed blijft nog even open op de huidige locatie. Familieleden en ambulante kankerpatiënten blijven welkom aan de Groene Hilledijk 299 in Rotterdam-Zuid en zullen gebruik kunnen maken van het speciale gratis pendelbusje dat in de ochtend en de avond naar en van het ziekenhuis rijdt.

 

Intussen wordt er aan de overkant van het Erasmus MC in de nieuwe wijk ‘Little C’ een nieuw en groter Familiehuis Daniel den Hoed gebouwd. Het nieuwe huis zal met 24 gastenkamer, 6 studio’s en meerdere woonkamers en keukens ruim tweemaal zoveel gasten kunnen ontvangen die dan wederom ‘op zwaaiafstand’ van hun dierbaren logeren en met een loopbrug snel en gemakkelijk te voet naar het ziekenhuis kunnen oversteken. Naar verwacht zal het nieuwe Familiehuis Daniel den Hoed eind 2020 haar deuren kunnen openen.

Bouw je mee?

Dit nieuwe huis kost veel geld. Naast eigen gespaard vermogen en een toegezegde gift van de Roparun is nog € 1,5 miljoen nodig om het huis te kunnen bouwen. Daarom hebben ze een fondsenwervende campagne opgezet onder de naam ‘Niet Zonder Jou’. Wij hopen daarbij op betrokkenheid van bedrijven, vermogensfondsen en particulieren die kankerpatiënten een warm hart toedragen.

 

Van Vliet Logistics BV staat vierkant achter “HET FAMILIEHUIS”. Helpt u mee zodat kankerpatiënten en hun familie ook in de komende 25 jaar dichtbij elkaar zijn? Zij verdienen onze steun.

Klik hier door naar hun website: Steun ons – Familiehuis Daniel den Hoed

DATA COLLECTION NEW CUSTOMER

Wist u dat ...

… alle vintage-truck foto’s die u op onze site tegenkomt, uit Dirk z’n privé collectie komen. Deze vrachtwagens waren namelijk van Dirk z’n vader die destijds zelfstandige melkrijder was in Zevenhuizen e.o.. Vaak mocht Dirk met z’n vader mee, wat hij maar al te graag deed. Grote kans dat z’n passie voor ‘logistiek’ hierdoor is aangewakkerd.