Bijzonder vervoer Juni 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn

In juni hebben we weer een mooi transport mogen verzorgen. We hebben een #vliegtuigmotor mogen vervoeren vanuit de UK naar Schiphol. Hierbij hebben we ook voor de #bootovertocht alles geregeld. Zou je hier meer over willen weten, bijv. hoe gaat dit in ze werk? Neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling Operations. Heb je vragen over ander bijzonder transport of gewoon een transport van pallet van A naar B neem dan ook contact met ons op.

DATA COLLECTION NEW CUSTOMER

GENERAL INFO

CONTACTS

ADMINISTRATION

OPERATIONAL

E-mailadres(sen) statusupdate

On the days when your transport(s) are loaded and/or unloaded, you can automatically receive a status update by email during the morning from us. If you are interested in this, you can enter one or more email addresses here.

VAT on invoice (default)

Here you can indicate which VAT percentage will probably APPLY IN MOST CASES.


Way of billing

By default we send our invoice as soon as we have received the CMR. After which we'll send the CMR attached to our invoice.

But more and more often we are requested not to send the CMR anymore, however to keep it in such a way that they can request it afterwards if needed.

 


Date / approval


Van Vliet Logistics BV uses a payment term of 30 days after the invoice dateWist u dat ...

… alle vintage-truck foto’s die u op onze site tegenkomt, uit Dirk z’n privé collectie komen. Deze vrachtwagens waren namelijk van Dirk z’n vader die destijds zelfstandige melkrijder was in Zevenhuizen e.o.. Vaak mocht Dirk met z’n vader mee, wat hij maar al te graag deed. Grote kans dat z’n passie voor ‘logistiek’ hierdoor is aangewakkerd.