Bijzonder vervoer mei 2022

Facebook
Twitter
LinkedIn

Achtergrond

Een opdrachtgever is een startup die de bouwsector wil ontsluiten met betaalbare milieuvriendelijke huizen. Zij halen de bouw uit het tijdperk van de bouwvakker naar het tijdperk van de eco-industrie.
Hun gebouwen (kamer/huizen) worden niet gebouwd op een bouwplaats, maar in een fabriek met de nieuwste groene technologieën. De bouwtijd wordt teruggebracht van jaren naar maanden. Het aanbieden van hoge kwaliteit architectuur met een budget. Deze huizen zijn betaalbaar, circulair en energie- en koolstofneutraal.

Kijk ‘ns op hun website.

DATA COLLECTION NEW CUSTOMER

Wist u dat ...

… alle vintage-truck foto’s die u op onze site tegenkomt, uit Dirk z’n privé collectie komen. Deze vrachtwagens waren namelijk van Dirk z’n vader die destijds zelfstandige melkrijder was in Zevenhuizen e.o.. Vaak mocht Dirk met z’n vader mee, wat hij maar al te graag deed. Grote kans dat z’n passie voor ‘logistiek’ hierdoor is aangewakkerd.