Bijzonder vervoer mei 2022

Facebook
Twitter
LinkedIn

Achtergrond

Een opdrachtgever is een startup die de bouwsector wil ontsluiten met betaalbare milieuvriendelijke huizen. Zij halen de bouw uit het tijdperk van de bouwvakker naar het tijdperk van de eco-industrie.
Hun gebouwen (kamer/huizen) worden niet gebouwd op een bouwplaats, maar in een fabriek met de nieuwste groene technologieën. De bouwtijd wordt teruggebracht van jaren naar maanden. Het aanbieden van hoge kwaliteit architectuur met een budget. Deze huizen zijn betaalbaar, circulair en energie- en koolstofneutraal.

Kijk ‘ns op hun website.

DATA COLLECTION NEW CUSTOMER

GENERAL INFO

CONTACTS

ADMINISTRATION

OPERATIONAL

E-mailadres(sen) statusupdate

On the days when your transport(s) are loaded and/or unloaded, you can automatically receive a status update by email during the morning from us. If you are interested in this, you can enter one or more email addresses here.

VAT on invoice (default)

Here you can indicate which VAT percentage will probably APPLY IN MOST CASES.


Way of billing

By default we send our invoice as soon as we have received the CMR. After which we'll send the CMR attached to our invoice.

But more and more often we are requested not to send the CMR anymore, however to keep it in such a way that they can request it afterwards if needed.

 


Date / approval


Van Vliet Logistics BV uses a payment term of 30 days after the invoice date