PIP – Update 6 – 5 november 2020

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bij deze weer een update van jullie stoere Pip.

Pip doet het nog steeds heel goed. Ze eet goed vis en zwemt lekker in haar bassin. Ze deelde dit bassin al samen met Julio, en Lieke is hier nu bijgekomen. Op de foto is Lieke aan het zwemmen samen met Pip in hetzelfde bassin. Lieke zwemt op de voorgrond, bij de rand. Je kunt haar herkennen aan de zwarte vlek in haar hals. Pip zwemt iets achter haar.

De andere zeehond, Julio, zwemt in het naastgelegen bassin. Pip is heel alert, net als haar twee kameraadjes trouwens. Helemaal nu er geen bezoekers op het Ecomare buitenterrein lopen in verband met de sluiting, zijn ze heel nieuwsgierig als er iemand voorbij komt. Toen ik aan kwam lopen schoten er gelijk 3 kopjes omhoog!

Bewegende beelden zijn vaak toch leuker:

Video afspelen

DATA COLLECTION NEW CUSTOMER

Wist u dat ...

… alle vintage-truck foto’s die u op onze site tegenkomt, uit Dirk z’n privé collectie komen. Deze vrachtwagens waren namelijk van Dirk z’n vader die destijds zelfstandige melkrijder was in Zevenhuizen e.o.. Vaak mocht Dirk met z’n vader mee, wat hij maar al te graag deed. Grote kans dat z’n passie voor ‘logistiek’ hierdoor is aangewakkerd.