PIP – Update 6 – 5 november 2020

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bij deze weer een update van jullie stoere Pip.

Pip doet het nog steeds heel goed. Ze eet goed vis en zwemt lekker in haar bassin. Ze deelde dit bassin al samen met Julio, en Lieke is hier nu bijgekomen. Op de foto is Lieke aan het zwemmen samen met Pip in hetzelfde bassin. Lieke zwemt op de voorgrond, bij de rand. Je kunt haar herkennen aan de zwarte vlek in haar hals. Pip zwemt iets achter haar.

De andere zeehond, Julio, zwemt in het naastgelegen bassin. Pip is heel alert, net als haar twee kameraadjes trouwens. Helemaal nu er geen bezoekers op het Ecomare buitenterrein lopen in verband met de sluiting, zijn ze heel nieuwsgierig als er iemand voorbij komt. Toen ik aan kwam lopen schoten er gelijk 3 kopjes omhoog!

Bewegende beelden zijn vaak toch leuker:

Video afspelen

DATA COLLECTION NEW CUSTOMER

GENERAL INFO

CONTACTS

ADMINISTRATION

OPERATIONAL

E-mailadres(sen) statusupdate

On the days when your transport(s) are loaded and/or unloaded, you can automatically receive a status update by email during the morning from us. If you are interested in this, you can enter one or more email addresses here.

VAT on invoice (default)

Here you can indicate which VAT percentage will probably APPLY IN MOST CASES.


Way of billing

By default we send our invoice as soon as we have received the CMR. After which we'll send the CMR attached to our invoice.

But more and more often we are requested not to send the CMR anymore, however to keep it in such a way that they can request it afterwards if needed.

 


Date / approval


Van Vliet Logistics BV uses a payment term of 30 days after the invoice date