PIP – Update 4 -15 oktober 2020

Facebook
Twitter
LinkedIn

Het gaat goed met Pip! Ze eet en groeit goed en is nu op een gewicht van 17.4 kg. Wel heeft Pip nog steeds dunne ontlasting. Voor de Giardia bacterie heeft Pip een ontwormingskuur gekregen. Na overleg met de dierenarts is besloten een tweede kuur te doen. Dit omdat Pip haar ontlasting nog erg wisselend is. Waarschijnlijk zijn haar darmen een beetje verzwakt door de bacterie. De tweede kuur van vijf dagen zal ervoor zorgen dat haar darmen weer helemaal schoon worden.

Om herbesmetting met de bacterie zoveel mogelijk te voorkomen maken de dierverzorgers het bassin van Pip twee keer per dag schoon. Om die reden zit Pip nu nog in een klein buitenbassin. Vandaag zit Pip op dag 2 van de kuur en na het weekend zal de dierverzorging beoordelen of de kuur heeft geholpen en of ze naar een groter buitenbassin mag in de volgende fase. Ze zal hier dan naartoe gaan samen met haar ‘buurman’, zeehond Bart.

Met betrekking tot je eerdere vraag over wanneer Pip naar zee mag. Dit is nog niet te voorspellen helaas. Pip moet in elk geval minimaal 30 kilo wegen en gezond zijn voordat er besloten wordt dat ze weer naar zee kan gaan.

Ik stuur je graag een linkje naar een blog van mijn collega over de verschillende fases die opvangzeehonden bij Ecomare doorlopen voordat ze weer terug gaan naar zee.
https://www.ecomare.nl/verdiep/blog/opvang-in-fases/

Foto van PIP de zeehond

DATA COLLECTION NEW CUSTOMER

GENERAL INFO

CONTACTS

ADMINISTRATION

OPERATIONAL

E-mailadres(sen) statusupdate

On the days when your transport(s) are loaded and/or unloaded, you can automatically receive a status update by email during the morning from us. If you are interested in this, you can enter one or more email addresses here.

VAT on invoice (default)

Here you can indicate which VAT percentage will probably APPLY IN MOST CASES.


Way of billing

By default we send our invoice as soon as we have received the CMR. After which we'll send the CMR attached to our invoice.

But more and more often we are requested not to send the CMR anymore, however to keep it in such a way that they can request it afterwards if needed.

 


Date / approval


Van Vliet Logistics BV uses a payment term of 30 days after the invoice date