Speciaal Transport – MRI scan voor ziekenhuis in Boekarest

Facebook
Twitter
LinkedIn

Af en toe is een bepaald transport zo urgent dat die in het weekend moet plaats vinden. Zo zat het dus ook met dit speciaal transport inzake een MRI scan bestemd voor een ziekenhuis in Boekarest, Roemenië. 

Met gierende banden is onze Nederlandse koerier – dubbel bemand vertrokken richting de Roemeense hoofdstad om daar op zaterdag te kunnen lossen.

En ondanks een aantal uitdagingen en mede dankzij de nodige bijsturingen en goede samenwerking met onze opdrachtgever, zijn de goederen op tijd afgeleverd. Weer een tevreden klant. 

Voor alles een eerste keer, nietwaar? Voor het eerst ontvingen we een (korte) video-registratie die gemaakt is op het losadres in Boekarest. 

Ook al is de kwaliteit niet in HD. Op deze video is goed te zien wat een enorm apparaat zo’n MRI scan is. 

DATA COLLECTION NEW CUSTOMER

Wist u dat ...

… alle vintage-truck foto’s die u op onze site tegenkomt, uit Dirk z’n privé collectie komen. Deze vrachtwagens waren namelijk van Dirk z’n vader die destijds zelfstandige melkrijder was in Zevenhuizen e.o.. Vaak mocht Dirk met z’n vader mee, wat hij maar al te graag deed. Grote kans dat z’n passie voor ‘logistiek’ hierdoor is aangewakkerd.