NIDV Exhibition Defence & Security @ Ahoy, Rotterdam

Zoals sommigen wel weten zijn we sinds de zomer van 2019 aangesloten bij de “Stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid” (NIDV).

Zie hier ons verhaal achter deze inschrijving.

De NIDV is in 1984 opgericht door de ministeries van Buitenlandse Zaken, Economische Zaken en Defensie en is de link tussen de overheid, bedrijven en kennisinstellingen uit de defensie- en veiligheidsindustrie, zowel binnen als buiten Nederland.

En op 28 november 2019 waren we op uitnodiging van deze stichting richting AHOY Rotterdam vertrokken om voor het eerst de NEDS (NIDV Exhibition Defence & Security) bij te wonen .

Het was oprecht een inspirerende dag en hebben een paar boeiende gesprekken gevoerd met zowel officieren als met ondernemers die – achter de schermen – een rol spelen in de veiligheid van ons land en onze bondgenoten.

Iets wat wij ook veel meer willen doen, op logistiek vlak dan.

Hieronder ziet u wat afbeeldingen als impressie.

Opmerking: uit privacy overwegingen hebben we de gezichten (behalve dat van mij) geblurd. Mocht u desondanks toch de foto verwijderd willen zien, geen probleem. Laat mij dit dan AUB weten via de mail (andre@vanvlietlogistics.com).

Wist u dat ...

… alle vintage-truck foto’s die u op onze site tegenkomt, uit Dirk z’n privé collectie komt. Deze vrachtwagens waren namelijk van Dirk z’n vader die destijds zelfstandige melkrijder was in Zevenhuizen e.o.. Vaak mocht Dirk met z’n vader mee, wat hij maar al te graag deed. Grote kans dat z’n passie voor ‘logistiek’ hierdoor is aangewakkerd.