Levering kist naar Messe Köln

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ook iets wat we geregeld verzorgen: transport van en naar evenementen / beurzen. Kan best tricky zijn. Veel partijen die in een relatief kort tijdbestek hun stand willen opbouwen/afbreken met alle logistieke rompslomp er omheen.

Dan is communicatie van essentieel belang. Op voorhand exact weten welke ingang je moet hebben, welke autorisaties van toepassing zijn, bij wie er aangemeld moet worden et cetera.
Onlangs weer een kist gebracht naar de Messe in Köln.

DATA COLLECTION NEW CUSTOMER

Wist u dat ...

… alle vintage-truck foto’s die u op onze site tegenkomt, uit Dirk z’n privé collectie komen. Deze vrachtwagens waren namelijk van Dirk z’n vader die destijds zelfstandige melkrijder was in Zevenhuizen e.o.. Vaak mocht Dirk met z’n vader mee, wat hij maar al te graag deed. Grote kans dat z’n passie voor ‘logistiek’ hierdoor is aangewakkerd.