Nederlandse hulp voor vluchtelingen in Servië

Facebook
Twitter
LinkedIn

Begin 2016 heeft Nederland vier ambulances en 3850 slaapzakken aan Servië gedoneerd voor de opvang van vluchtelingen. Van Vliet Logistics heeft ervoor gezorgd dat deze ambulances netjes en zonder kleerscheuren op de plek van bestemming terecht kwamen.

Dat zei minister Lillianne Ploumen (buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking)

Dat zei minister Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) vandaag bij haar bezoek aan Adasevci en Sid, twee opvangcentra dichtbij Belgrado.

DATA COLLECTION NEW CUSTOMER

Wist u dat ...

… alle vintage-truck foto’s die u op onze site tegenkomt, uit Dirk z’n privé collectie komen. Deze vrachtwagens waren namelijk van Dirk z’n vader die destijds zelfstandige melkrijder was in Zevenhuizen e.o.. Vaak mocht Dirk met z’n vader mee, wat hij maar al te graag deed. Grote kans dat z’n passie voor ‘logistiek’ hierdoor is aangewakkerd.